fbpx

Events & möten

Ge ditt möte en flygande start!

På en flygplats blir det aldrig långrandigt! Atmosfären innan för stängslet på en flygplats är något alldeles speciellt. Med Sturups startbanor utanför fönstret befinner ni er i en inspirerande och unik miljö som hjälper er att släppa tankarna fria. Perfekt när ni behöver ta strategiska beslut och tänka i nya banor men även en miljö som passar utmärkt till mingel, kundevent eller personalfest.

Lokaler inne på en flygplats - en spännande upplevelse

Vi erbjuder en härlig ljus miljö som andas flyg, passion, frihet och lycka. Hos oss kan ni ha informativa stunder i vår konferensdel, hänga i loungedelen eller samtala i våra äkta flygplansstolar. Vi har även två stora hangarer med fantastisk volym som vi kan inreda efter ert tyckte.

Mat & dryck

FlyBy Events genomför alla typer av event! Olika nivåer av catering och förfriskningar finns tillgängliga

Boende

FlyBy har samarbete närliggande med hotell och konferensanläggningar. Vi löser ett bra boende för er i samband med att ni arrangerar konferrenser eller events hos oss.

Kombinera era möten med våra unika företagsaktiviteter

Att kombinera ditt event eller möte med upplevelser bygger starkare relationer mellan dig, dina kunder och anställda. Kombinera din konferens med någon av FlyBys unika aktiviteter.

Simulator eller flyga på riktigt?
En härlig flygrunda över Malmö eller en rolig samarbetsupplevelse i simulatorn? Oavsett vilket du väljer kan vi garantera att din grupp kommer att få uppleva något alldeles extra. Det kommer att bli ett möte som koms ihåg länge och som kommer att sätta avtryck.


Vi skräddrsyr efter era önskemål

Vi skräddarsyr efter era behov, önskemål och idéer! Tillsammans skapar vi en dag där ni svetsar samma gruppen och får fantastiska minnen för livet!