Före­tag

Vi ger er ett företagsevent till 100 % i flygets tema och...
...garanterar er en upplevelse helt unik mot något annat!

Vilket värde känner våra kunder efter de har varit hos oss på företagsevent,

För fler referenser & kunder, se under Referenser

Lokaler inne på en flygplats - en spännande upplevelse

Vi erbjuder en härlig ljus miljö som andas flyg, passion, frihet och lycka. Hos oss kan ni ha informativa stunder i vår konferensdel eller hänga & samtala i loungedelen med häftig utsikt över flygplatsen. Vi har även en stor hangarer med fantastisk volym som vi kan inreda efter ert tyckte.

Kombinera era möten med våra unika företagsaktiviteter

Att kombinera ditt event eller möte med upplevelser bygger starkare relationer mellan dig, dina kunder och anställda. Kombinera din konferens med någon av FlyBys unika aktiviteter.

Flygsimulator eller flyga på riktigt? En härlig flygrunda över Malmö eller en rolig samarbetsupplevelse i simulatorn? Oavsett vilket du väljer kan vi garantera att din grupp kommer att få uppleva något alldeles extra. Det kommer att bli ett möte som koms ihåg länge och som kommer att sätta avtryck.

Möen mad å go mad å mad i rättan tid

Vi erbjuder olika möjligheter när det kommer till servering
- Buffé i tapas-format där alla kan hitta något gott
- Tack vare vårt samarbete med GateGourmet som serverar mat till de stora flygbolagen, kan vi erbjuda flygplansmat i exklusivare version. Serveras som ombord - i flygplansvagn och på bricka.

Boende

FlyBy har samarbete med hotell och konferensanläggningar, både närliggande och i Malmö/Lund. Vi löser ett bra boende för er i samband med att ni arrangerar konferenser eller events hos oss.

Vi skräddrsyr efter era önskemål

Vi skräddarsyr efter era behov, önskemål och idéer! Tillsammans skapar vi en dag där ni svetsar samma gruppen och får fantastiska minnen för livet!

FlyBy erbjuder unika möten, aktiviteter & upplevelser som bidrar till
personlig utveckling, motivation och glädje.

Upplevelser som skapar en unik samhörighet, gemenskap, bättre kommunikation och som garanterat
ger en känsla över det vanliga som kommer att genomsyra era relationer i framtiden.

Upplevelser som får dina kunder, anställda och samarbetspartners att känna sig unika & utvalda!

"Att ha skoj, uppleva och utvecklas tillsammans skapar gemenskap och trygghet som är nödvändigt för att ha en fungerande relation, både privat och på jobbet. Människor i samarbetande team känner sig delaktiga, engagerade och uppskattade."

- Linda Ynner