Kon­fe­rens­rum

Ge ditt möte en flygande start!

På en flygplats blir det aldrig långrandigt! Atmosfären innan för stängslet på en flygplats är något alldeles speciellt. Med Sturups startbanor utanför fönstret befinner ni er i en inspirerande och unik miljö som hjälper er att släppa tankarna fria. Perfekt när ni behöver ta strategiska beslut och tänka i nya banor men även en miljö som passar utmärkt till mingel, kundevent eller personalfest.

Konferensrum för egna möten
Vill ni ha eget möte i samband med eventet har vi konferensrum att erbjuda för 2000 :- /h inkl frukt & fika.
Kostnad för eventuell lunch tillkommer.

Lokaler inne på en flygplats - en spännande upplevelse

Vi erbjuder en härlig ljus miljö som andas flyg, passion, frihet och lycka. Hos oss kan ni ha informativa stunder i vår konferensdel eller hänga & samtala i loungedelen med häftig utsikt över flygplatsen. Vi har även en stor hangarer med fantastisk volym som vi kan inreda efter ert tyckte.

Kombinera era möten med våra unika företagsaktiviteter

Att kombinera ditt event eller möte med upplevelser bygger starkare relationer mellan dig, dina kunder och anställda. Kombinera din konferens med någon av FlyBys unika aktiviteter.

Flygsimulator eller flyga på riktigt? En härlig flygrunda över Malmö eller en rolig samarbetsupplevelse i simulatorn? Oavsett vilket du väljer kan vi garantera att din grupp kommer att få uppleva något alldeles extra. Det kommer att bli ett möte som koms ihåg länge och som kommer att sätta avtryck.

Möen mad å go mad å mad i rättan tid

Vi erbjuder olika möjligheter när det kommer till servering
- Buffé i tapas-format där alla kan hitta något gott
- Tack vare vårt samarbete med GateGourmet som serverar mat till de stora flygbolagen, kan vi erbjuda flygplansmat i exklusivare version. Serveras som ombord - i flygplansvagn och på bricka.

Boende

FlyBy har samarbete med hotell och konferensanläggningar, både närliggande och i Malmö/Lund. Vi löser ett bra boende för er i samband med att ni arrangerar konferenser eller events hos oss.


Vi skräddrsyr efter era önskemål

Vi skräddarsyr efter era behov, önskemål och idéer! Tillsammans skapar vi en dag där ni svetsar samma gruppen och får fantastiska minnen för livet!