Om oss


Att uppleva och utvecklas tillsammans skapar förtroende. Förtroende ger trygghet. Trygghet skapar långvariga relationer och mätbara resultat!

Med flyg och flygsimulator som utgångspunkt arrangerar FlyBy unika events och upplevelser som både är utvecklande och underhållande. Luftrummet är en plats långt bortanför din trygghetszon, vilket är en bra utgångspunkt för att lära dig och träna på egenskaper som är viktiga för din personliga ledarutveckling.

Kontaktuppgifter

info@flyby.se
0703-213322

Besöksdress:
Västerlångvägen 7, Malmö-Sturup, (efter ök)

Postadress:
Västerlångvägen 7, Malmö-Sturup

Flygbolag

FlyBy är ett flygbolag med sitt säte på Malmö Airport, Sturup. Vi opererar under tillstånd från Transportstyrelsen (SE.AOC.0081) vilket bl.a. ställer krav på våra piloter som alla är kommersiella piloter.

Vår personal

Uppleva

Linda har 20 års erfarenhet av att leda och arrangera events i små och stora organisationer. Hon sätter glädje och det personliga mötet i fokus.

Vad Linda än tar sig an så är hon extremt noggrann med detaljerna. Det är detaljerna som gör helheten och som skapar en unik upplevelse för varje enskild individ. Genom dynamisk projektledning och god kommunikation når vi uppsatta mål.

Att kombinera ditt event med upplevelser bygger starkare relationer mellan dig, dina kunder och anställda.

Utvecklas

Linda är pilot och har stor kompetens inom ledarskap, kommunikation och människans beteende.

Inom flyget är kommunikation, samarbete och ledarskap otroligt viktiga parametrar för att allt ska fungera. Tydlighet och samsyn i rollfördelning, mål och ansvar är ett måste. Detta är något som företag ständigt måste jobba med. Inom flygbranschen finns det mycket kunskap, lärdomar och framtagna metoder att ta del av och att använda sig av dessa metoder i andra branscher har visat sig vara framgångsrikt.

Du kommer att gå hem med många nya infallsvinklar inom ledarskap och kommunikation som hjälper dig att nå uppsatta mål.

– Upplev och utvecklas tillsammans med FlyBy –


Samarbetspartners

Hoveman_Logos_RGB_Primary_NavyBlue_LightBackground
NordicFlightTraining
Sturup-Flygklubb
Travelshop_logo