Refe­ren­ser

Spännande koncept som är lite utöver det vanliga. Hur kul och uppskattat som helst.

Samuel Persson

Privat

Det var ett mycket trevligt och välordnat arrangemang - uppskattat av alla! Vi provade simulatorn och flög över Torup, Turning Torso och bron. Magiskt! God fika och mysig inramning. Efter flygningen fick vi bubbel - kändes exklusivt.

Maja Trikson Almevi

Qlue

Super Excellent, on scale 1-5 its 10! For sure! Great Captain Claes, Linda as Event manager rocks, everything was excellent. This is most definetly a MUST try, 1000 times better than any SPA visit or such.

Mustafa Hadzidedic

Privat

Kommer snart...

Lars Henningsson

Interim Sales Sweden

Kommer snart...

Per Grönlund

Grönlunds Golvsystem

"Tusen tack för en mycket lyckad dag :) Alla älskade det och många tankar har satts igång."

Edita Kovacevic

Forex Bank

Det var fantastiskt roligt och vilken utsikt! Inte alls läskigt, bara roligt och spännande! Rekommenderar detta till möhippan, svensexan, företagsfesten, present eller bara för skoj skull!

Erica Fahlin

Privat

Coolt, häftigt, magiskt! Jag är höjdrädd, men den pedagogiska piloten gjorde mig lugn och gjorde det hela till en riktigt lärorik, spännande och fantastisk upplevelse. Att dessutom få känna på att hålla i spakarna och känna kontrollen över planet var hur coolt som helst! Vi flög över vårt hus och jag kunde ta ett eget flygfoto. Fick ett helt annat perspektiv ovan molnen

Catarina Kungs

Privat

Mycket spännande sätt att belysa vikten av samarbete och kommunikation!

Asif

Bustamante Promotion

Fantastisk! Detta är precis vad vi var ute efter! Detta är outstanding!

Håkan Nebréus

Avebe Stadex

En toppendag som gav oss precis det vi var ute efter - utmaningar, utveckling och riktigt roligt tillsammans! Stort tack till FlyBy Events för fin service & flexibilitet, underbar mat & dryck och en unik upplevelse som gett oss ett minne för livet! Vi ser fram emot att ses igen :-)

Jesper Bjelvebo

Additude