Refe­ren­ser

Det är vi som ska tacka , var mycket trevligt och uppskattat. Pratade om de olika stationerna under hela middagen med familjen igår. Kommer varmt rekommendera er till våra kollegor i byggbranschen.

Johan Hoff

Hoff Entreprenader

Vi var här hela företaget på ett fantastiskt ordnat event. Allt var genomtänkt till minsta detalj och den trevliga personalen såg till att vi alla 14 personer hade roliga aktiviteter. Kan verkligen rekommendera detta för företag!

Maja Modigh

Hansson Thyresson

Vi hade det verkligen supertrevligt. Alla verkade ha en toppendag och endast nöjda miner. Det var uppskattat med de olika stationerna. Min egen favorit förutom simulatorn var NASA-testet. Tack igen för ett suveränt event! Det blir svårt att toppa det här på vår nästa gruppaktivitet!.

Kund efter Företagsevent

Vi ler fortfarande efter vår inspirationsdag. Vi tyckte alla att det var en jättefin blandning av insikter, kommunikation, lek & allvar. Och så simulatorn på det, den längtar man tillbaka till. Kul koncept ni skapat!

Clas Wollberg

Ingenjörsfirman Rörkraft

Tack för ett bra event. Vi är mycket nöjda med det vi fick uppleva och det passade bra med vår verksamhet att som pilot måste du hela tiden ha kontroll på situationen.

Jaime Cascalheira

Gunnar Karlsen Sverige AB

Tack för ett superbra upplägg! Många nya insikter och verktyg. Vi håller på att implementera det i verksamhet nu, alla är delaktiga och bemöter utmaningar och varandra på ett nytt sätt.

Arbetsledare

Peab

En toppendag som gav oss precis det vi var ute efter - utmaningar, utveckling och riktigt roligt tillsammans! Stort tack till FlyBy Events för fin service & flexibilitet, underbar mat & dryck och en unik upplevelse som gett oss ett minne för livet! Vi ser fram emot att ses igen :-)

Jesper Bjelvebo

Additude

Tusen tack för en mycket lyckad dag :) Alla älskade det och många tankar har satts igång.

Edita Kovacevic

Forex Bank

Det var ett mycket trevligt och välordnat arrangemang - uppskattat av alla! Vi provade simulatorn och flög över Torup, Turning Torso och bron. Magiskt! God fika och mysig inramning. Kändes exklusivt.

Maja Trikson Almevi

Qlue

Fantastisk! Detta är precis vad vi var ute efter! Detta är outstanding!

Håkan Nebréus

Avebe Stadex


Per Grönlund

Grönlunds Golvsystem

Mycket spännande sätt att belysa vikten av samarbete och kommunikation!

Asif

Bustamante Promotion


Lars Henningsson

Interim Sales Sweden

Spännande koncept som är lite utöver det vanliga. Hur kul och uppskattat som helst.

Samuel Persson

Privat

Coolt, häftigt, magiskt! Jag är höjdrädd, men den pedagogiska piloten gjorde mig lugn och gjorde det hela till en riktigt lärorik, spännande och fantastisk upplevelse. Att dessutom få känna på att hålla i spakarna och känna kontrollen över planet var hur coolt som helst! Vi flög över vårt hus och jag kunde ta ett eget flygfoto. Fick ett helt annat perspektiv ovan molnen

Catarina Kungs

Privat

Super Excellent, on scale 1-5 its 10! For sure! Great Captain Claes, Linda as Event manager rocks, everything was excellent. This is most definetly a MUST try, 1000 times better than any SPA visit or such.

Mustafa Hadzidedic

Privat

Det var fantastiskt roligt och vilken utsikt! Inte alls läskigt, bara roligt och spännande! Rekommenderar detta till möhippan, svensexan, företagsfesten, present eller bara för skoj skull!

Erica Fahlin

Privat