fbpx

Är ledningsgruppen redo för TakeOff?

Utveckling av ledningen

För upplägg och offert info@takeoff4leaders.se

Ni får arbeta med de delar som är avgörande för framgång - såväl inom flyglivet som i företagsvärlden.

• Planering
• Mål
• Rollfördelning
• Kommunikation.
• Feedback.

• Samarbete
• Beslutsförmåga
• Personligt ledarskap och ansvar
• UppföljningDet är få ställen där det är så tydligt och livsviktigt att vi gör rätt saker som inom flyget och det finns mycket av lära av flygets struktur, kommunikation och arbetssätt.

Ta med era ledare och kom till Sturup och utvecklas på ett nytt unikt, effektivt och inspirerande sätt.

Teori och praktik varvas, ni får till och med starta och landa plan i flygsimulatorn samt
göra besök i hangaren.

För upplägg och offert info@takeoff4leaders.se

Era kaptener för dagen är Linda Ynner och Therese Hoveman

Linda Ynner är pilot och Therese Hoveman är ledarutvecklare.

Konceptet är unikt och finns bara hos oss.

Vi ser fram mot att få göra er till de vassaste ledarna!
Linda & Therese

Pris och bokning
Kontakta oss via info@takeoff4leaders.se

Dina kaptener under TakeOff.

Ledarutvecklare, Therese Hoveman

Situationsinriktad Ledarutveckling

Therese Hoveman, Ekonomimagister och ledarutvecklare med närmare 5000 coachtimmar i ryggen av ledare i det svenska näringslivet. Över 20 år av egen chefserfarenhet från högre befattningar som VD, Marknadschef och Försäljningschef. Jobbar med ledarens totala ledarskap – det personliga ledarskapet, chefskapet och verksamhetsledningen.

Therese driver Situationsinriktad Ledarutveckling där varje ledarutvecklingsplan designas utifrån varje ledares unika behov och situation. Läs mer på Situationsinriktad Ledarutveckling, www.situationsinriktadledarutveckling.se

FlyBy AB

Linda Ynner är pilot och driver flygbolaget FlyBy AB. Som pilot har man stor kompetens inom ledarskap, kommunikation och människans beteende.

Inom flyget är kommunikation, samarbete och ledarskap otroligt viktiga parametrar för att allt ska fungera. Tydlighet och samsyn i rollfördelning, mål och ansvar är ett måste. Detta är något som företag ständigt måste jobba med. Inom flygbranschen finns det mycket kunskap, lärdomar och framtagna metoder att ta del av och att använda sig av dessa metoder i andra branscher har visat sig vara framgångsrikt.

Lindas mångåriga erfarenheter och kompetenser tillsammans med hennes positiva läggning, starka engagemang och driv ger dig en dag i personlig utveckling på ett helt nytt plan. Du kommer att gå hem med många nya infallsvinklar inom ledarskap och kommunikation som hjälper dig att nå uppsatta mål.

Linda Ynner
FlyBy AB