Vill­kor

Våra villkor

(Gäller from 2022-01-10)

Byta upplevelse
Värdebeviset/presentkoret avser ett förslag på upplevelse. Eftersom vi har fri bytesrätt på hela sortimentet är det enkelt att byta upplevelse. Notera att värdehandlingen måste vara aktiv. 

Öppet köp / Ångerrätt
FlyBy tillämpar 14 dagars öppet köp under förutsättning att upplevelsen inte redan har bokats, eller bytts till annan upplevelse. Det innebär att du som handlat har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar och få pengarna tillbaka.
Gäller ej företagsköp.Beställningar via postleverans

Om du beställt via postleverans räknas 14 dagar utöver leveranstiden (3 dagar). För att återbetalning ska ske behöver du skicka in kvitto. FlyBy betalar tillbaka köpeskillingen inom 30 dagar räknat från det att ärendet mottagits och godkänts. För köp hos FlyBy
Om du köpt upplevelsen hos FlyBy gäller 14 dagars öppet köp och du vänder dig då till oss på info@flyby.se


För köp hos en av våra återförsäljare

Har du köpt upplevelsen hos en återförsäljare gäller deras regler för öppet köp och du kontaktar då respektive återförsäljare.

Återbetalningar
Återbetalningar görs till köpande kund mot uppvisande av kvitto. Kortköpsretur återbetalas till samma kort. Vid betalning med faktura görs återbetalning till fakturamottagare. Återbetalning motsvarar belopp inbetalt enligt kvitto.

Giltighetstid
Värdebevis och presentkort har en giltighetstid på 12 månader från köptillfället. För värdebevis innebär det att du har 12 månader på dig att boka in din upplevelse. Om du bokar in dig under giltighetstiden kan du utföra din upplevelse även efter att utgångsdatumet passerat. För presentkort innebär det att du har 12 månader på dig att välja en upplevelse (ett värdebevis) och boka den. Det går även bra att förlänga giltighetstiden på ditt värdebevis eller presentkort en (1) gång för 6 månader. Om du inte har bokat tid inom värdehandlingens giltighetstid anses den förbrukad. Ett presentkort/värdebevis som har passerat giltighetsdatum kan ej förlängas eller användas som betalningsmedel.

Företag?

Läs mer om våra populära företagsevent

FlyBy erbjuder unika möten, aktiviteter & upplevelser som bidrar till personlig utveckling, motivation och glädje.

Upplevelser som skapar en unik samhörighet, gemenskap, bättre kommunikation och garanterat ger
en känsla över det vanliga som kommer att genomsyra era relationer i framtiden.

Upplevelser som får dig, dina kunder, anställda och samarbetspartners att känna sig unika & utvalda!

"Att ha skoj, uppleva och utvecklas tillsammans skapar gemenskap och trygghet som är nödvändigt för att ha en fungerande relation, både privat och på jobbet. Människor i samarbetande team känner sig delaktiga, engagerade och uppskattade."

- Linda Ynner